Terapevtski Center Terapos

TEČAJI IN PREDAVANJA

Pridobite certifikat ter opravite uporaben korak v svet masaž in terapij.

certifikati

PTCP st.1, st.2

Priznanje terapevtskega centra terapos stopnja 1 je indikator sledeče trditve.
Izvajalec se je izkazal, da je njegova kakovost izvedbe masaže ali svetovanja v povezavi s sodelovanjem s stranko na ravni, ki presega večinski delež trga.

Priznanje terapevtskega centra terapos stopnja 2 pomeni sledeče.
Izvajalec je izkazal, da je pripravljen nadgrajevati svoje sposobnosti za izboljšavo kakovosti, ki jo nudi svojim strankam.

Pridobitev

Udeležba na 2-6 dnevni tečaj. Ti tečajniki se naučijo kvečemu za osebno rabo. nekoliko tudi za poslovno a se še zmeraj ne tretira, da so polno poslovno aktivni v tej smeri.

Certifikat

Zaradi zgoraj omenjenih razlogov, je veljavnost prvih dveh stopenj neomejena.

PTCP terapevt st.3

Priznanje terapevtskega centra terapos stopnja 3 je potrdilo sledečega.
Izvajalec je sposoben izvajati 3 ali več različnih storitev za izboljšavo delovanja telesa ob tem mu pripadajo predavanja, ki zagotovijo, da dobi posodobljeno gradivo ob vsaki ključni spremembi, ki se razvije v izbranih panogah.

Pridobitev

Tečajnik je obiskal in uspešno opravil vsaj 3 različne tečaje. Ob tem tečajniku tudi pripadajo 4 brezplačne obnove certifikata.

Certifikat

Certifikati stopnje 3 do 5 imajo veljavnost 2 leti. Tako zagotovimo, da na trgu nosijo te certifikate le najboljši izvajalci.

PTCP terapevt st.4

Priznanje terapevtskega centra terapos stopnja 4 je potrdilo sledečega.
Izvajalec je sposoben izvajati 5 ali več različnih storitev za izboljšavo delovanja telesa ob tem mu pripadajo predavanja, ki zagotovijo, da dobi posodobljeno gradivo ob vsaki ključni spremembi, ki se razvije v izbranih panogah.

Pridobitev

Tečajnik je obiskal in uspešno opravil vsaj 5 različnih tečajev. Ob tem tečajniku tudi pripadajo 4 brezplačne obnove certifikata.

Certifikat

Certifikati stopnje 3 do 5 imajo veljavnost 2 leti. Tako zagotovimo, da na trgu nosijo te certifikate le najboljši izvajalci.

Manualni terapevt PTCP st.5

Priznanje terapevtskega centra terapos stopnja 5 je potrdilo sledečega.
Izvajalec je sposoben izvajati 10 ali več različnih storitev za izboljšavo delovanja telesa ob tem mu pripadajo predavanja, ki zagotovijo, da dobi posodobljeno gradivo ob vsaki ključni spremembi, ki se razvije v izbranih panogah.

Pridobitev

Tečajnik je obiskal in uspešno opravil vsaj 10 različnih tečajev ali opravil tečaj manualne terapije. Ob tem tečajniku tudi pripadajo 4 brezplačne obnove certifikata.

Certifikat

Certifikati stopnje 3 do 5 imajo veljavnost 2 leti. Tako zagotovimo, da na trgu nosijo te certifikate le najboljši izvajalci.

Tečaj manualne terapije

Kaj dobite/se naučite?

 • Vsa strokovna znanja,
 • vso strokovno literaturo,
 • poslovno svetovanje,
 • začetno poslovno sodelovanje,
 • certifikat PTCT terapevt stopnja 5.
 • Poljubno: zapis v register.

Kaj potrebujete?

 • Željo po učenju,
 • 2 veliki ali srednji brisači,
 • čisto obutev.

Čas trajanja tečaja:
Teorija: 15x 2h
Praktična izvedba: 15x 4h
Domače vaje: 30x 3h

Od 3500
 • 3500€ za enega tečajnika
 • 4500€ za dva tečajnika
 • 6000€ za štiri tečajnike

Zakaj izbrati Terapos? - Časovna prilagodljivost - Osebni pristop - Najvišja kakovost - Uspešno sodelovanje

Spletni tečaji

Nudimo tudi spletne tečaje najvišje kakovosti. Cena spletnih programov je identična ceni programov izvedenih v živo. Ker spletno ne moremo oceniti odnos do dela ter sočloveka, na spletnem certifikatu ni navedene PTCP stopnje.

Delo

Tečajnike oblikujemo v kakovostne izvajalce in jim enostavno najdemo delo ali pomagamo, da oblikujejo svoj posel. Na tem trgu je pomanjkanje kakovostnih izvajalcev in različni saloni, hoteli in delodajalci nas redno uporabljajo za iskanje izvajalcev.

Certifikati

Certifikati pridobljeni v Teraposu nosijo odličen glas. Delodajalci, ki so sodelovali z različnimi izvajalci redno poročajo, da so naši najboljši. Izvajajo kakovostne masaže in imajo pošten ter strokoven odnos do strank.

Zakaj izbrati Vital.
Če se želite pridružiti skupinskemu tečaju, vam svetujemo Vital.
Vital nudi najboljše skupinske tečaje na trgu.

Želite izvedeti več?
Pokličite nas za brezplačno svetovanje