Terapevtski Center Terapos

Masaže in terapije

Termin rezervirate tako, da pokličete in omenite za katero obravnavo se zanimate. Povemo vam kateri termini so prosti. Izberete si tistega, ki vam najbolj ustreza.

Na podlagi pogovora ter telesnega stanja se izbere pravo obravnavo.

Kaj Nudimo

Najboljše za vaš um in telo skozi našo ponudbo strokovnih obravnav. Nudimo vam športno masažo, protibolečinsko masažo, masažo za dva, ročno limfno drenažo in klasično masažo.

Ne Čakajte

Uporabljamo tehnike za kakovostno manjšanje mišičnih napetosti in izboljšavo telesnega stanja. Obiščite nas in izkusite vrhunsko obravnavo ter lajšanje bolečin.

Manualna terapija / protibolečinska masaža

Sprostimo mišične napetosti, ki vam povzročajo težave. S protibolečinsko terapijo obravnavamo mišice, sklepe, kosti in / ali živčevje tako, da izboljšamo funkcionalnost tkiv. Naši izkušeni terapevti so že mnogim odpravili vzroke in posledice različnih težav. Pokličite nas in bomo pomagali tudi vam.

Od 45 €

Ročna limfna drenaža

Opravimo posvet o težavah, splošno analizo telesnega stanja in navedemo kako bo drenaža potekala.
Navedeno obravnavo se kakovostno izvede. Nato pa se stranki svetuje katere vaje naj dela doma. S tem se doseže bolj učinkovit napredek in je potrebno manj obravnav.

Od 45 €

Športna masaža

Izvaja se prijeme športne masaže. Ti pospešijo metabolizem in izboljšajo delovanje telesa.
Nekateri prijemi na mišičnih tkivih so boleči. Temu primerno poteka tekoča komunikacija.

Od 45 €

Klasična masaža

V prostoru s sproščujočim ambientom se izvede klasično masažo, ki vpliva na nižanje ravne stresa, mišično sprostitev in prijetno počutje. Navedeno masažo se lahko izvaja delno (po nogah zadaj in po hrbtu) ali celotelesno (tudi roke, noge spredaj, obraz, trebuh, dlani ter stopala).

Od 45 €

Masaža za dva

Izvaja se dve masaži sočasno.
Stranki privarčujeta na času. Saj jima ni potrebno čakati druge osebe.
Kljub temu se večina strank odloči za 2 termina (enega za drugim). Oba načina sta na voljo.

Od 45 €