Mnenja strank

Hvala vsem strankam, ki ste tipkali mnenja na SMS sporočila.
Bolj nam pride prav, če dobimo Google revew.
Ampak tudi to cenimo.
Korekten in profesionalen pristop- strokovna izvedba-super izkusnja!
Korekten  pristop, nevsiljiv
Andrej je kot maser zelo izobražen in natančen. Reševanju težave svojih strank, se posveti 100%.
Moje mnenje je da ste profesionalni, inovativni in časovno prilagodljivi. Še naprej vam želim obilo uspehov.
Odlična masaža! Res se posvetita stranki in imata odlično znanje o anatomiji telesa. Zelo zadovoljen in se večkrat z veseljem vračam na masažo!
Moram pohvaliti tako Andreja kot njegove tečajnike in tečajnice, pri nekaterih sem bila na terapiji. Vsi se maksimalno potrudijo pri mojih težavah. Vsekakor se v kratkem vrnem na terapije.
Kljub velikemu trpljenju med masazo, sem bila zadovoljna in sem se veckrat vrnila. Tudi vsa predavanja so bila zanimiva. Hvala za dobro voljo in za vse dobro kar se dogaja v Teraposu
Prvič sem šel na “blef”. Da sprobam. In doživel eno dejansko res najboljših masaž, kjer mi je Andrej sproti pojasnjeval kaj in kako glede mišic. In sedaj,… hodim na 14 dni. In se vedno odlično počutim med, še bolj pa po masaži.!
 
Res lahko recem vse najboljse. Jaz nisem mogu dvignuti roku nad glavo, ker me je tako bolelo v rami. Sedaj je super ce prav se še cuti a evo spet prilike. Res svaka cast, bi pa vsakmu preporocil in sem ze mnogim.
Sodelovanje z Andrejem je vedno zelo strokovno vodeno in s pričakovanimi rezultati. Andrej ima veliko znanja, s katerim pomaga strankam, hkrati pa imaš vedno občutek, da nisi na terapiji, ampak na klepetu ob kavi. vse pohvale in kar tako naprej!
Maser Andrej nama je obema s punco zelo pomagal pri oblažitvi bolečin, ki naju spremljajo že vrsto let. Je izredno izkušen, profesionalen, komunikativen in prijeten masažni terapevt. Sva ga priporočila tudi ostalim prijateljem in vsi so imeli enako prijetno izkušnjo. Skratka, odlične storitve.
Izkušnje s Teraposom so super. Prvo srečanje na masaži z malo rezerve, nato pa me je lahkoten občutek po koncu masaže prepričal, da se vrnem. Ravno takrat so se zmanjšale prve prisotne bolečine, Dodatno so mi bili všeč nasveti kako v nadaljnje preprečiti te bolečine.
Nasploh pa: dobra volja, nasmeh, podajanje znanja nasveti in “čudežne” roke.
HVALA za ves!!!!
Skratka: “na Terapos sem se obrnil po nasvetu sodelavca, ki je pohvalil celotno izkušnjo, ki jo je imel s terapevtom Andrejem. Zaradi močne napetosti in bolečine v hrbtu, ki je povzročala že skorajda nespečnost, sem se tudi sam odločil za klic. Kaj naj rečem, zadeva deluje! Andrej je takoj ugotovil, kje je težava; le ta se je po samo enem posegu iz “bolečine” spremenila v “nadlogo”, vendar ne dvomim, da jo bova z Andrejem prec odpravila. Terapos nudi prijetno okolje, strokovno osebje in zelo dostopne cene, da lahko kvalitetna masaža postane stalnica v življenju.”